P
oshZone® introduserer mote og livsstil i spill på en helt ny måte.
NB! Dette er en konseptbeskrivelse, ikke et ferdig utviklet produkt.

De fleste spill innenfor sjangeren mote- og luksus har i hovedsak vært rettet mot den mobile-plattformen, og/eller med stilisert-grafikk i et hub-system hvor ting foregår raskt. Vi ønsker å åpne denne verdenen, gjøre den mer realistisk både hva angår grafisk stil og i virkeligheten, samt skape spillmekanikk som vil tillate spilleren å utvide sitt rom i denne verdenen. Dette innebærer at vi først vil fokusere på en single player PC-løsning. Senere vil vi satse på multi player og diverse andre plattformer. Deretter vil vi gå live.


Vi kommer til å konsentrere oss om disse hovedområdene: Mote- og interiørdesign, karriere/forretningsdrift, samt en luksus/glamour/livsstilsdel. Man starter egne forretninger, produserer og selger klær, og på sikt vil man kunne designe egne kolleksjoner.

Vi utvikler også et interiørsystem som lar spilleren kjøpe og designe egne forretninger, boliger og kontorer.

Vårt spill starter i småby-Amerika – Fairmont, Minnesota, en liten by i midtvesten med litt over 10 000 innbyggere. Dette er Marisa Bordens fødeby. Det er hun som er spillets hovedkarakter. Oppveksten hennes er ikke preget av fattigdom, men heller ikke av velstand. Hun mangler ingenting i oppveksten, bortsett fra klær – av en viss standard, vel og merke!
Hun hadde klær nok, men det var andre som kjøpte dem til henne. Trangen til å ta seg godt ut var noe hun merket nesten før hun kunne gå. Ikke bare det, hun ville kle opp andre også. Hun begynte med dukkene sine, men ambisjonene hennes var mye større enn som så. Hun drømte om å lage klær for folk rundt henne – foreldrene, søsknene, til og med folk i gata!