Marisa Borden
Milliardær eier av Borden Line Corp.

Den kvinnelige tycoon og hennes kamp
for verdensmarkedet, dominans og kjærlighet.

Marisa Borden ble født i Fairmont, Minnesota - en liten by i hjertet av Midtvesten med en befolkning på litt over 10 000. Hennes barndom ble brukt langt fra fattigdom,

Men enda lenger unna rikdom eller overdådighet.
Hennes barndomsminner var rosenrød, men for en ting. Klær. Det var alltid tilstrekkelig, men de ble gitt henne av andre mennesker. Nesten før hun kunne gå, hadde hun dette ønske om å se bra ut og kle på måten hun ønsket seg selv. Hun ville kle henne dukker, men det ville aldri være nok. Hun ville ha noe bedre ikke bare for seg selv, men også for sine foreldre og søsken, selv folk på gaten.

Etter hvert som hun ble eldre, gjorde hun de nådeløse Minnesotavintrene om til inntektskilder. Hun benyttet farens snøskuffe til å måke snø for naboene og klarte etter hvert å bygge opp en respektabel sparekonto. Nå hadde hun penger til å kjøpe sine klær selv, men hvor skulle hun kjøpe dem?

Så en dag tok hennes far familien med til Minneapolis. Der oppdaget hun Nicollet Avenue! På folkemunne ble den kalt Midtvestens svar på Fifth Avenue, gaten var et utstillingsvindu for eksklusive forretninger, luksus og de siste motetrendene. Hun klarte å snike seg vekk fra foreldrene for så å gå frem og tilbake og fordype seg i atmosfæren. Hun gikk inn i noen av forretningene og begynte å stille spørsmål. Ekspeditørene likte henne og etter hvert klarte hun å bygge opp en smule ekspertise innen mote og design.

Senere, etter flere runder med forhandlinger, klarte Marisa å få tilgang til sin mors symaskin, og snart så hennes første kreasjoner dagens lys. Da hun var femten, tok hun noen av dem med seg til en klesforretning på Downtown Plaza, og til alles overraskelse tok forretningen dem inn. Ikke nok med det, klærne ble raskt utsolgt og folk spurte etter mer!

Ved fylte nitten, var Marisa Borden et kjent navn i hjembyen. Marisa bestemte seg for å sikte høyere. Hun oppsøkte igjen Nicollet Avenue, denne gangen med en veske full av tegninger og ferdige klesmodeller. Nå var det ikke bare ekspeditørene som la merke til henne, nå sto designere og ledere for motehus rundt henne, fulle av nysgjerrighet. I løpet av de neste tolv månedene var Marisa Borden «The talk of the town» i The Twin Cities!


Hvis bare overklassejenta fra Edina – Taylor, kunne finne seg en annen arbeidsplass! Taylor Dean kunne ikke fordra Marisa og forsøkte på ingen måte å skjule sine følelser. Hun var salgsassistent og deltids designer, men det alle snakket om, var Marisa’s designerferdigheter. Taylor følte at hun inntok andreplass.

Situasjonen utviklet seg snart til utilslørt fiendskap. Etter en stund fant Marisa noen av sine egne tegninger i Taylors skuff. Hun oppdaget at Taylor kopierte tegningene hennes og at hun spredde falske rykter om henne. Marisa eksploderte. Hun gjorde noe hun aldri hadde gjort før – hun slo sin rival i bakken! Etter dette var de to dødsfiender. Taylor var lei av å være nummer to så hun flyttet fra Minneapolis. Hun satte kursen mot Los Angeles med drømmer om å erobre Rodeo Drive!

Omtrent samtidig tok også Marisa en monumental avgjørelse. I en alder av bare tjuetre, bestemte hun seg. Hun ville erobre verden! Nok en gang pakket hun sakene sine – denne gangen med betydelig mer bagasje enn en enkelt bag. Nå siktet hun mot toppen. Marisa Borden vendte blikket mot Manhattan og selve symbolet på eksklusiv shopping – Fifth Avenue!